DO. 17 MRT. 

BRAM VAN DEN BERGHE

 VR. 18 MRT. 

THE STARLINGS

EVENT
KALENDER
MAART
2022

 ZA. 19 MRT. 

METEJOOR

 ZA. 24 MRT. 

THOMAS SMITH

 • Günther Neefs 30 jaar onderweg
  vr 29 apr.
  The Mauritz
  In de theatershow “Günther Neefs 30 JAAR ONDERWEG” grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben, die hem hebben geraakt.
 • Comedy namiddag met Bas Birker, Lukas Lelie en Amelie Albrecht
  zo 24 apr.
  The Mauritz
  Bas Birker zal samen met Lukas Lelie en Amelie Albrecht jullie lachspieren aan het werk zetten tijdens onze comedy avond, aan elkaar gepraat door MC Jasper Posson!
 • Samson & Marie met aansluitend kinderdisco
  za 23 apr.
  The Mauritz
  Samson beleeft de gekste avonturen, eerst met Gert en nu met zijn extra baasje Marie! Zing mee met de leukste Samson nummers, en dans mee met Marie. Aansluitend kunnen de kids nog genieten van kinderdisco en de ouders van een lekker drankje of tapas.
 • Sommers of ’69
  vr 15 apr.
  The Mauritz
  Twee keer 50 minuten met full band! Sommers of ‘69’ duikt de theaters in! Want de zomer van 1969 kan niet lang genoeg duren voor Willy Sommers en de zijnen.
 • Get Ready! Alive !!
  za 26 mrt.
  The Mauritz
  25 jaar Get Ready! Het mag dan al meer dan een jaar stil geweest zijn rond Get Ready!; achter de schermen was dit allerminst het geval. Nu “the sound of silence” verdwijnt, laat Get Ready! zien dat ze er klaar voor zijn. En niet zomaar een beetje!
 • Guy Swinnen Club
  vr 25 mrt.
  The Mauritz
  Wanneer we het geschiedenisboek van de Belpop erbij nemen, is Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft
 • Thomas Smith | De jaren van verstand
  do 24 mrt.
  The Mauritz
  Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 20 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In 'De jaren van verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in
 • Metejoor
  za 19 mrt.
  The Mauritz
  Dé grote doorbraak kwam er in januari 2021 met “1 op een miljoen”, een duet met de Nederlandse Babet. Het nummer werd opgepikt door radiozenders in Vlaanderen én Nederland en kreeg een lang leven in de hitlijsten, wat resulteerde in Metejoor’s eerste nummer 1 hit met platina-status in de Ultratop.
 • The Starlings
  vr 18 mrt.
  The Mauritz
  Vitaminen voor het hart, dat is hoe je The Starlings het best kan beschrijven. Met een samenzang en energie weten Tom Dice en Kato Callebaut op magische wijze een lach en een traan op ieders gezicht te toveren.
 • Albumvoorstelling Bram Van Den Berghe
  do 17 mrt.
  The Mauritz
  Ninovieter Bram Van den Berghe is al jaren een vertrouwd gezicht in de muziekwereld én op het podium. Zo is hij de helft van het populaire cover-duo Bram & Lennert en als Bram Gitaar is hij één van de meest gevraagde sessiemuzikanten.
 • Valentijnsconcert Bram & Lennert
  vr 11 feb.
  The Mauritz
  De twee jonge Ninovieters Bram Van den Berghe en Lennert Cobbaert staan ondertussen al 13 jaar samen op de planken als het muzikale duo Bram & Lennert.

MIS GEEN ENKEL EVENT!
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Hartelijk dank voor uw registratie.